31a Assemblea General del CEC

Els delegats i delegades de les entitats membre del Consell Evangèlic de Catalunya han estat convocats a la 31a Assemblea General i 61a Assemblea Cívica el dissabte 18 de febrer de 2012, a les 10:30 h. al temple de l’Església Aliança Cristiana Evangèlica, c/ Vilamarí 76, de Barcelona.

Com és habitual en una entitat democràtica,  les entitats són convocades no només per rebre informació de  gestions i activitats realitzades, sinó també per ser consultades i participar en la presa de decisions que han d’involucrar la Comunitat Protestant en els mesos posteriors. El Plenari del CEC fa una crida a totes les entitats afiliades a enviar els seus delegats i delegades, perquè facin arribar la seva veu i es puguin consensuar els acords.

L’any 2011 va ser un any amb activitats i celebracions altament significatives, en el marc del Pla d’Acció Catalunya 2011-2021, les quals, amb l’ajut de Deú, es van dur a terme contribuint a afirmar la presència, la vitalitat i el testimoniatge de les esglésies evangèliques a casa nostra. Però ja és passat.

El 2012 és davant nostre, ple d’oportunitats per estendre el Regne de Déu  i per aquesta raó és important i necessària la presència i la col•laboració de tothom.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats