Programes evangèlics a televisió

El proper programa de ‘Néixer de Nou’ s’emetrà el diumenge 29 de gener 2012, a les 11:30 h. pel Canal 33. En aquesta ocasió presentarà la Coral Evangèlica Unida a través d’una entrevista a Samuel Palacios, solista d’aquesta formació musical que va participar en el III Congrés Protestant de Catalunya i que aplega cantaires procedents de diverses esglésies evangèliques.

El programa es completarà amb les seccions ‘Personatges de la Bíblia’, a càrrec de Dàmaris Playá, i ‘L’altra cara del mirall’, a càrrec de Víctor Miron.

Per altra banda, ‘Buenas Noticias TV’ s’emetrà també el diumenge 29 de gener, a les 9:15 h. per La 2 de TVE en el decurs del qual s’oferirà, amb diverses participacions, un resum  general del que va ser el III Congrés Protestant de Catalunya, celebrat el passat desembre 2011.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats