Pregària per les autoritats de Reus

O P I N I Ó  |  Ventijol suau  |  Guillem Correa, pastor a Barcelona i secretari general del CEC  |
La Comunitat Protestant de Reus s’ha aplegat per pregar per les autoritats locals. Hi eren tots. Des dels adventistes fins als anglicans. L’acte va consistir en una breu presentació de la història del protestantisme, una reflexió bíblica sobre la significació del que s’estava fent -a càrrec del secretari general del Consell Evangèlic de Catalunya- i dues pregàries de benedicció.
La primera pregària va estar a càrrec d’una de les pastores locals i la segona a càrrec d’un dels capellans de la ciutat.
La delegació municipal estava encapçalada pel seu alcalde i la primera tinent d’alcalde, els qual estaven acompanyats per significatives regidores dels seus corresponents partits polítics.
No és el primer cop que es realitza aquest tipus d’acte. Amb motiu del III Congrés Protestant de Catalunya, celebrat a Terrassa, en el decurs de l’acte de cloenda també es va pregar pel consistori local.
El que vol aportar la Comunitat Protestant amb aquests actes és fer visible la seva solidaritat i la seva proximitat amb aquelles persones que han de prendre decisions difícils en aquests moments de crisi perquè les seves decisions siguin les més justes possibles.
Aquestes són les dues paraules clau: solidaritat i justícia en un entorn injust i insolidari.
Aquests tipus d’actes volen ser, i són, una paraula d’esperança, una petita espelma que crema en mig de la fosca nit, un espai de respir per tornar altre cop al camí. El camí és llarg i fa pujada i per aquesta raó encara són més necessaris aquests moments de repòs per cercar la presència de Déu a les nostres vides.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats