Destacades entitats preparen el Culte Unit d’Acció de Gràcies (i 2)

Tal com vam avançar en el nostre anterior número, la Comunitat Protestant de Catalunya s’aplegarà el dissabte 28 de gener en un acte especial, el Culte Unit d’Acció de Gràcies convocat per destacades entitats evangèliques, que se celebrarà a l’Església Evangèlica del carrer Mª Victòria 11 de Barcelona, a les 18 h.

Avui els oferim les respostes dels representants de dues altres entitats convocants per conèixer també de primera mà el rerefons d’aquesta iniciativa i la valoració que fan del treball conjunt. Emanuel Ferradura, pastor del Centre Cristià Betlem, de Barcelona, i president de la Confraternitat de Ministres de l’Evangeli de Catalunya (COMEC) i  Víctor Miron, membre de l’equip de Mi Esperanza a Catalunya.

Emanuel Ferradura, pastor del Centre Cristià Betlem, de Barcelona, i president de la Confraternitat de Ministres de l’Evangeli de Catalunya (COMEC)
Per què un Culte Unit d’Acció de Gràcies?
És una magnífica oportunitat per manifestar junts en un culte d’acció de gràcies tot el que hem rebut i pel que rebrem de part de Déu, i a més és una necessitat per a l’església expressar el nostre amor a Jesús i els uns als altres.

Com valora que diverses entitats organitzin aquest Culte?
És un preciós testimoni que les diferents entitats evangèliques puguem unir-nos per celebrar a Jesús i donar-li tota la glòria a Ell. Aquest és el principal motiu de la nostra trobada, sent Déu el centre, per i per sempre.

Víctor Miron, membre de l’equip de Mi Esperanza a Catalunya
Per què un Culte Unit d’Acció de Gràcies?

La gratitud es la memòria de l’ànima. Un poble que no és agraït és un poble molt pobre i perdut.  Tenim moltes raons per donar gràcies, però n’hi ha una fonamental: som la família de Déu, i la família s’ha de trobar al voltant del Pare per agrair-li tot el que som i tenim.

Com valora que diverses entitats organitzin aquest Culte?
Més que mai hem d’estar aplegats, amb una sola ment i propòsit, per manifestar d’una manera evident que som un poble, que estem per sobre dels nostres interessos particulars. Units en l’oració, en la gratitud, en l’acció de testimoni i servei i en l’adoració a Aquell que ens ha cridat a servir-lo, des de molts angles i maneres.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats