Puntualització sobre “Barcelona 2012”

En relació a l’anomenat projecte “Barcelona 2012” el Consell Evangèlic de Catalunya vol deixar clara constància que aquesta és una iniciativa privada que en cap moment representa les Esglésies Evangèliques de la ciutat de Barcelona ni està vinculada, ni directament ni indirectament, amb aquest Consell.

Amb aquest propòsit els pastors Emmanuel Ferradura, Juli Pérez i Guillem Correa, juntament amb la resta de membres de la Junta Directiva de la COMEC, han adreçat una àmplia i detallada carta a les esglésies locals a fi d’explicar, entre d’altres, els diferents motius que els ha portat a prendre institucionalment aquesta decisió i desmarcar-se totalment del projecte i de les seves possibles repercussions.

Entenem que en la seva llibertat cada església local pot fer el que cregui més oportú però per la mateixa raó entenem que és prudent, i fins i tot necessari, que les diferents esglésies evangèliques de la ciutat i de les rodalies facin seva aquesta decisió.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats