Agenda d’activitats

1  |  Acte de Pregària a Reus
2  |  Inauguració de la seu social de l’Associació Martin Luther King. Acció per la Pau.
3  |  Nou curs Alpha a l’Església de c/ Trèvol (Barcelona).
4  |  Acte institucional d’obertura de l’any Wesley a l’Església Protestant de Barcelona Centre.

1  |  Acte de Pregària a Reus
El dissabte 21 de gener tindrà lloc un Acte de Pregària per les autoritats de la ciutat de Reus, organitzat pel Consell Evangèlic de Catalunya i pel Consell Evangèlic de Reus. L’acte se celebrarà a la Sala Santa Llúcia (Raval de Robuster 34, Reus), a les 18 h.

2  |  Inauguració de la seu social de l’Associació Martin Luther King. Acció per la Pau.
El proper dia 21 de gener, a les 19 h. tindrà lloc la inauguració del nou edifici de l’Associació al carrer de la Vall n º 55, de Terrassa. Aquest nou edifici, connectat pel pati interior amb el temple de l’Església Evangèlica Baptista ‘Nativitat’ i resta d’instal • lacions, consta de quatre plantes i albergarà les oficines de l’Església, la seu Social de la ‘Associació Martin Luther King. Acció per la Pau ‘, aules per a l’Escola Bíblica i dues plantes més.
Més informació a www.accioperlapau.com

3  |  Nou curs Alpha a l’Església de c/ Trèvol (Barcelona) a finals de gener
L’Església Evangèlica a c/ Trèvol de Barcelona (Horta) organitza un nou curs Alpha al seu local, que començarà a finals de gener de 2012 (horari del curs: diumenges a les 18 hores).

El curs, que dura uns tres mesos, ofereix una molt bona introducció a la fe cristiana a persones interessades, en un ambient distès i relaxat. Per a l’església de Trèvol, és una eina d’evangelització que ja ha demostrat la seva efectivitat.

Si tens interès a assistir amb un amic o familiar (sense cap compromís) al sopar de presentació, el dissabte 21 de gener a les 21 hores, o directament a la primera sessió del curs, el diumenge 29 a les 18 hores, truca al 606 373 502 o al 93 792 41 75 (Mónica), o envia un correu electrònic a alphatrevol@gmail.com.

Hi ha més informació sobre els cursos Alpha que organitza Trèvol a www.alphatrevol.com, i també una nota informativa per altres esglésies a: http://www.esglesiatrevol.com/alpha/CursosAlphaATrevol-InfoPerAltresEsglesies-01-2012.pdf

4  |  Acte institucional d’obertura de l’any Wesley
Enguany l’Església Evangèlica de Catalunya celebrarà l’Any Wesley, fundador del Metodisme a l’Anglaterra del segle XVIII, amb un seguit d’actes a cadascuna de les seves comunitats amb el lema wesleià “Pensem i deixem pensar”.

L’acte institucional d’obertura d’aquest Any Wesley se celebrará el dia 28 de gener a les 19 h. l’església protestant de Barcelona Centre (c/ Tallers 26).

Més detalls a:

http://www.esglesiaevangelicadecatalunya.cat

http://www.facebook.com/video/video.php?v=3016660060823

http://metodistes.blogspot.com/

Noticias relacionadas:

  • L’Església Evangèlica a c/ Trèvol de Barcelona (Horta) organitza un nou curs Alpha al seu local ...

  •  L’Església Evangèlica Trèvol (carrer Trèvol, 9-19 – Barcelona) organitza el dissabte 25 d’abril ...

  • | 1 | 20 i 27/10/2012 - CURS INICIACIÓ AL VOLUNTARIAT, Cardedeu | 2 | 15/10 a 03/11/2012 -  E ...

  • | 1 | 11/09/2012 – “CATALUNYA PREGUEM PER TU”, a Barcelona. | 2 | 14/09/2012 - CULTE D'ACCIÓ ...

  • | Salvador Villar, pastor a Tarragona i delegat del CEC a la demarcació de Tarragona  | El ...

Els comentaris estan tancats