28.01.2012 – Culte d’Acció de Gràcies

Les principals entitats i organitzacions evangèliques de Catalunya (Aliança Evangèlica Espanyola, Associació de Ministres de l’Evangeli de Catalunya, Consell Evangèlic de Catalunya, Confraternitat de Ministres de l’Evangeli de Catalunya, Institució Bíblica Evangèlica de Catalunya i Mi Esperanza) han impulsat un Culte d’Acció de Gràcies per al dissabte 28 de gener 2012, a les 18 h. a l’Església Evangèlica del carrer Mª Victòria 11 de Barcelona.

Hi estan convidats tots els germans i germanes de les esglésies evangèliques per, tot junts, expressar agraïment a Déu per la seva direcció en els grans esdeveniments celebrats a Catalunya durant el 2011 -30 aniversari del Consell Evangèlic de Catalunya, celebració del 3 Congrés Protestant de Catalunya, Mi Esperanza, entre d’altres- , la benedicció rebuda en cadascun d’ells i perquè han contribuït no només a al testimoniatge sinó també a avançar en la unitat de l’Església a casa nostra.

L’acte té com a part central l’expressió de l’acció de gràcies a través de la pregària. Però també inclou les participacions de la Coral Unida Evangèlica, de la solista Ana Cano i del Grup de Lloança de la COMEC en l’apartat musical. També hi haurà informació puntual de Mi Esperanza a Catalunya així com intervencions de persones que hi ha estat directament relacionades.  Un apartat especialment destacat serà, un any més, el lliurament de les Medalles del CEC a persones amb una trajectòria significativa dins l’àmbit evangèlic.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats