2011, un Bon Any

O P I N I Ó  |  Ventijol Suau  |  Guillem  Correa, pastor a Barcelona i secretari general del CEC  | 
L’any està a punt d’acabar i per aquesta raó molts de nosaltres, personalment i/o col•lectivament, fem balanç de com han anat els dotze mesos que estan a punt de cloure. I a l’hora de fer balanç, -repeteixo- molts de nosaltres, podem dir que l’any 2011 ha estat un Bon Any, espiritualment parlant.
Ha estat l’any en què hem pogut celebrar el 30è Aniversari del Consell Evangèlic de Catalunya; ha estat l’any en què hem pogut celebrar el 20è Aniversari del programa televisiu “Néixer de nou” -que actualment s’emet pel canal 33 cada darrer diumenge del mes-; ha estat un bon any perquè hem celebrat el III Congrés Protestant de Catalunya; ha estat un bon any perquè des del Consell Evangèlic s’ha presentat el “Pla d’Acció Catalunya 2011-2021” i per no estendre’m en excés prefereixo posar punt i final a aquesta enumeració.
Amb tot, no puc cloure aquesta inacabada llista sense fer esment a la bona situació espiritual en què es trobem moltes, moltíssimes, de les nostres Comunitats Locals.
Malgrat la crisi, malgrat la baixada de les ofrenes, malgrat l’índex d’atur creixent entre la nostra membresia, malgrat les situacions de dolor viscude,s ha estat un temps ple d’esperança, un temps per afirmar la nostra fe en Jesús, un temps per proclamar la nostra fe en Jesús. En definitiva: un temps per créixer en la nostra experiència de Déu.
La vida és molt més del que veiem, els creients ho sabem. La vida també és espiritualitat i és des de la nostra espiritualitat que hem de viure el que hem viscut l’any 2011 i que hem d’encarar el que ens portarà a viure l’any 2012.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats