Programa especial ‘Néixer de Nou’

El Canal 33 emetrà un programa especial ‘Néixer de Nou’  el diumenge 8 de gener de 2012, a les 12 del migdia. Aquest fet determina que no hi hagi emissió del ‘Néixer de Nou’ al darrer diumenge de desembre. El dia i horari habitual de programa tornaran a normalitzar-se el 29 de gener de 2012.

Diversos són els motius pels quals es tracta d’un programa especial. Per una banda, la seva durada: 50 minuts. I per l’altra perquè s’hi podran veure reportatges de tres esdeveniments de destacada significació per al Consell Evangèlic de Catalunya, com han estat els trenta anys de l’entitat, els vint anys que fa que s’emet el programa ‘Néixer de Nou’ i, finalment, la celebració del III Congrés Protestant de Catalunya, els passats dies 8, 9 i 10 de desembre 2011.

Els convidem a reservar aquest dia i hora per conèixer una mica més a fons aquestes celebracions que no només posen de manifest la realitat del CEC, sinó que també revelen el compromís de les esglésies evangèliques de Catalunya  que, des del CEC, col·laboren en la tasca comuna de compartir les bones notícies de l’Evangeli amb els nostres conciutadans.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats