III CPC: el desafiament!

O P I N I Ó  |  Jaume Torrado, portaveu del III CPC, membre del Plenari del CEC i pastor a Blanes i Banyoles  | 

Amb més de 450 participants, aquest III Congrés es pot haver constituït en un dels més desafiadors viscuts en la nostra present història. Els eixos pels quals s’ha desenvolupat, en els seus tres dies de durada, ens han dibuixat amb claredat diametral el present de l’Església i el seu paper en el context social, cultural i econòmic on es desenvolupa, ens han desafiat a mirar en perspectiva albirant amb fe el lloc que haurem d’ocupar en una societat en plena transformació durant els propers 10 anys i ens han reptat a traçar línies mestres per aconseguir el que segons la guia de l’Esperit, haurem de conquerir per al Regne de Déu.

Però si algun aspecte, d’entre les moltes i interessants experiències viscudes, haguéssim de destacar, hauria de ser l’aspecte profètic del seu lema, “Units per a la missió”. El III Congrés Protestant de Catalunya desprenia profunda fragància a unitat des dels seus orígens i va omplir tota l’activitat, derrocant totes les barreres i unint-nos entorn del Mestre Diví, donant-li a Ell tota la glòria i el primer lloc,  marcant-nos la direcció cap a on haurem de dirigir les relacions entre totes les esglésies al nostre país.

Les exposicions magistrals de les plenàries, el treball en els tallers d’escolta, els temps d’adoració i estímul de la Paraula de Déu, la mostra d’entitats, el treball amb nens i joves i una llarga infinitat de detalls van donar mostra de la qualitat, del temps, esforç i amor invertits en la seva preparació i sobretot l’haver estat sensibles a la veu de Déu en tot el seu desenvolupament.

Les conclusions d’aquest congrés ens donen material suficient per treballar amb visió durant els propers 10 anys. Siguem valents, recollim els molts desafiaments llançats, i junts, posem fil a l’agulla des del primer dia per veure el Regne de Déu més present que mai al nostre país i fins a la Seva vinguda.

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats