Ara o fins dintre de 10 anys

O P I N I Ó  |  Ventijol suau  |  Guillem Correa, pastor a Barcelona i secretari general del CEC  |

El III Congrés Protestant de Catalunya, el tenim a tocar dels nostres dits. Els dies 8, 9 i 10 de desembre, a Terrassa, tenim una cita amb la unitat i amb el futur. Amb la unitat perquè és l’oportunitat de sortir del nostre racó per aplegar-nos amb germanes i germans de totes les diferents famílies evangèliques de Catalunya. Amb el futur perquè buscarem plegades i plegats el que Déu espera de la seva Església pels pròxims 10 anys.

El gran repte que tenim davant nostre és sortir dels regnes de taifes on vivim per viure en el Regne de Déu.
La majoria de les nostres Comunitats Locals en els darrers anys s’han tancat encara més sobre elles mateixes per fer el seu camí en solitari.
El III Congrés vol ser una crida a viure en el Regne de Déu en lloc de viure en regnes de taifes, on cadascú viu d’esquena als altres.
Fa falta una generació de líders que vulguin viure més enllà dels seus propis ulls per construir el Regne entre nosaltres.
El III Congrés és una oportunitat única, ja que es presenta cada 10 anys, per construir el Regne, per conèixer la pluralitat de l’Església i per aprendre. Sí, per aprendre. Només els qui amb humilitat estiguem disposades i disposats a aprendre estarem en condicions de construir el Regne de Déu entre nosaltres.
L’Església fa visible el Regne. La unitat de l’Església és la que fa visible una Església invisible com la nostra.
El 5 de novembre vam fer visible la unitat de l’Església.
El III Congrés és la segona oportunitat que Déu ens dóna.

Si creus en la unitat, és la teva oportunitat.
Si creus en la necessitat de la formació, és la teva oportunitat.
Si creus en el Regne, és la teva oportunitat.
Pots participar com a membre de la delegació de la teva Església Local o, si la teva Església Local no s’inscriu, apuntar-te directament trucant a l’oficina del Consell Evangèlic.
O ho fas ara… o hauràs d’esperar 10 anys per tenir una altra oportunitat.
Un consell.
No et perdis aquesta ocasió.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats