El III CPC i la música

El Cor Gospel de Nova York, la Coral Unida Evangèlica, i diversos Grups de Lloança ompliran de música el III Congrés Protestant de Catalunya  | 

La música, element clau i distintiu de les esglésies evangèliques, també estarà present al III CPC. La Coral Unida Evangèlica i els Grups de Lloança seran els encarregats de dirigir els espais destinats a la música, de manera que els assistents al Congrés no només escoltaran les ponències o interactuaran en els tallers d’escolta, sinó que gaudiran de la música i dels càntics a través de les quals podran lloar Déu.

Ha estat voluntat del Grup Operatiu, responsable de la coordinació del Congrés, involucrar en l’apartat musical el major nombre possible de persones i que aquestes procedeixin de les diverses famílies denominacionals. Es tracta que totes les sensibilitats musicals, que actualment ja es donen al si de la Comunitat Protestant, també tinguin cabuda al Congrés, posant de manifest la gran varietat d’estils i contribuint a la seva difusió i afavorint aquella part del lema del Congrés que fa referència a ‘escoltar-nos el uns als altres’.

Abans dels 2 Cultes i de les 5 Ponències hi haurà un temps de lloança dirigit pels diferents Grups de Lloança contactats. I en l’acte de cloenda del Congrés, el dissabte 10 de desembre a les 17:30 h., la Coral Unida Evangèlica, una formació de gairebé 100 veus, 7 músics i 2 directors,  participarà amb una selecció de lloances en català.

Una participació musical d’excepció serà la que tindrà lloc en l’Acte Públic del Congrés que se celebrarà al Teatre Principal de Terrassa, a les 19:30 h. El Cor Gospel de la Central Baptist Church of New York, sota la direcció del pastor Bobby Lewis, oferirà vàries interpretacions que, de ben segur, captivaran l’atenció dels oients. Aquest és un dels cors de gospel amb més prestigi als Estats Units. Segons els experts, “en el seu repertori es barregen cants d’exaltació religiosa amb ritmes i tonades procedents dels esclaus africans del sud dels Estats Units”.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats