Els Protestants demà al Telenotícies Nit de TV3

La Concentració Massiva de demà, dia 5 de novembre, no passa desapercebuda pels mitjans de comunicació   |

Demà al vespre, el Telenotícies Nit de TV3 recollirà la notícia de la Concentració que haurà tingut lloc a la Plaça dels Països Catalans, a les 17 h. En el decurs de la notícia serà entrevistat el secretari general del CEC, Guillem Correa, a més d’altres pastors.

La convocatòria està tenint una àmplia repercussió a casa nostra de manera que estem assistint a un avanç en la normalització de la presència protestant als mitjans de comunicació, malgrat que la Comunitat Protestant a Catalunya també podria ser notícia per la seva trajectòria històrica, testimoniatge, esdeveniments diversos o per l’acció social que desenvolupa, entre d’altres.

En aquesta ocasió, i d’aquí la singularitat de la proposta que ha despertat l’interès dels mitjans, el que pretén la Plataforma per les Llibertats del Poble Protestant, convocant de l’acte, és mostrar pacíficament en un espai públic la unitat en Crist dels Protestants a Catalunya, demanar Llibertat Religiosa Plena i Llibertat de Culte efectiva, defensar els Drets Col·lectius de la Comunitat Protestant i de les altres minories religioses i pregar perquè les autoritats escoltin el clam de justícia del nostre poble.

Noticias relacionadas:

  • En resposta a la Convocatòria de la FEREDE, la Plataforma per a la Defensa del Drets dels Protes ...

  • Barcelona, 2 de novembre de 2011. La Comunitat Protestant ha convocat una Concentració Massiva e ...

  • Per moltes i moltes raons el passat 5 de novembre va ser un dia històric per als evangèlics prot ...

  • O P I N I Ó  |  Ventijol suau  |  Guillem Correa, pastor a Barcelona i secretari general del CEC ...

  • O P I N I Ó   |   Ventijol suau  |  Guillem Correa, pastor a Barcelona i secretari general del C ...

Els comentaris estan tancats