Una mostra d’unitat

El passat dissabte 29 d’octubre, la Comunitat Protestant es va reunir per celebrar el Dia de la Reforma en un Culte que va ser retransmès per quart any consecutiu pel Canal 33 de Televisió de Catalunya. Més de 400 persones van aplegar-se a l’Església Evangèlica Unida de Terrassa, entre els quals hi havia nombrosos convidats –la vicepresidenta del Govern de la Generalitat, Sra. Joana Ortega, l’alcalde de la ciutat de Terrassa, Sr. Pere Navarro, i el president de la FEREDE, Sr. Daniel Rodríguez-, a més del Plenari del Consell Evangèlic, així com pastors, pastores i membres de comunitats de diverses localitats de Catalunya.

L’acte s’enquadra dins les celebracions del 30 aniversari del Consell Evangèlic que ‘ens aporta la celebració d’una història que ha fet possible la història del Consell Evangèlic, que  és fill d’una història d’unitat del poble evangèlic català’, tal com va indicar el secretari general del CEC, Guillem Correa, en un moment de la seva participació, mencionant fets històrics que, en clau d’unitat, ens han permès arribar fins aquí. En referència al present va destacar que l’any 2011 és la data del naixement del Pla d’Acció Catalunya 2011-2021 i de la celebració del III Congrés Protestant de Catalunya, els dies 8, 9 i 10 de desembre de 2011.

Pot veure tot el Culte en el següent enllaç: Culte commemoratiu del Dia de la Reforma Protestant 2011

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats