5 Ponències i 33 Tallers d’Escolta

Cinc Ponències. Lideratge de futur, Inclusió Social, Missió de l’Església, Impacte Cultural i Rellevància Social són els  títols sota els quals el poble protestant català reflexionarà els dies 8, 9 i 10 de desembre d’enguany al III Congrés Protestant de Catalunya.

Les Ponències han estat preparades per germanes i germans de les diferents famílies denominacionals presents a casa nostra. A més a més, s’han redactat en grups de treball, la qual cosa les enriqueix en contingut i forma.  No serà el pensament i opinió d’una persona, sinó el resultat d’un treball de grup consensuat.

Trenta-tres Tallers d’Escolta, per reflexionar sobre les propostes que es plantegin a les Ponències. Aquest espai serà molt enriquidor perquè permetrà, en petit  comitè, expressar l’opinió de cadascun dels congressistes.

Cada Taller d’Escolta comptarà amb un moderador/a i un secretari/a que seran els encarregats de lliurar al Comitè de Resolucions les conclusions de tot el que es parli al si del Taller fet que farà possible, un cop s’acabi el Congrés, recollir la veu de tots. En resum, un Congrés participatiu.

Tota la informació del III Congrés Protestant de Catalunya la trobarà a:  www.3cpc.consellevangelic.cat

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats