Retransmissió en directe d’un Culte pel Canal 33

Aquest proper dissabte 29 d’octubre, a les 11 del matí, sintonitzi el Canal 33 de Televisió de Catalunya per veure en directe la retransmissió del Culte commemoratiu del Dia de la Reforma Protestant que el Consell Evangèlic de Catalunya organitza des de fa quatre anys.

Enguany, la retransmissió es realitzarà des del temple de l’Església Evangèlica Unida de Terrassa. Les seves modernes dependències acolliran els assistents que participaran en un Culte en el que estan previstes diverses intervencions. La música, element primordial en els cultes evangèlics, ocuparà un lloc destacat, podent comptar en aquesta ocasió amb el Grup de Lloança de l’església receptora. Els missatges, juntament amb la lectura de textos bíblics i la pregària, seran l’element central i estaran a càrrec de diversos oradors.

La voluntat del CEC és donar a conèixer als nostres conciutadans com és un Culte evangèlic, emmarcant-lo en la celebració històrica de la Reforma del segle XVI.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats