Entrevista entre la Vicepresidenta del Govern i el Secretari General del CEC

Guillem Correa tornarà a oferir diàleg sobre la Llei de Cultes i demanarà l’ajut del Govern per modificar la Llei de Llibertat Religiosa  |

Segons informa l’Oficina de Premsa del Consell Evangèlic en l’entrevista que tindrà lloc el pròxim dimecres entre la senyora Joana Ortega, vicepresidenta del Govern de la Generalitat, i el senyor Guillem Correa, secretari general del Consell Evangèlic, es tornarà a posar sobre la taula per part del Consell Evangèlic una proposta de diàleg sobre l’Avantprojecte de Llei de Centres de Culte que ha presentat el Govern de la Generalitat en el decurs d’aquest proppassat estiu.

Guillem Correa tornarà a emmarcar la situació de Catalunya dins de les mancances que ofereix l’actual Llei de Llibertat Religiosa que no empara els Drets Col·lectius de la Comunitat Protestant.

Tal i com es va fer ja en el seu dia amb el Director General d’Afers Religiosos es presentarà la iniciativa per escrit i en ella no només s’oferirà un plantejament tècnic per propiciar un acord, sinó que es tornarà a posar sobre la taula una proposta concreta amb la voluntat de millorar l’actual Avantprojecte en el seu tràmit parlamentari a satisfacció tant del Govern com de les necessitats de la Comunitat Protestant de Catalunya i de les altres minories religioses del país.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats