Suport a la Convocatòria de la FEREDE

En resposta a la Convocatòria de la FEREDE, la Plataforma per a la Defensa del Drets dels Protestant convoca la Comunitat Protestant, i a quantes persones vulguin sortir en defensa de la Llibertat Religiosa i de la Llibertat de Cultes, a una Concentració Massiva el dia 5 de novembre, a les 5 de la tarda, a la Plaça dels Països Catalans, davant de l’estació de Sants de Barcelona.

Ens convoquem per mostrar pacíficament la nostra unitat en Crist, per demandar una Llibertat Religiosa Plena i una Llibertat de Cultes efectiva, per defensar els Drets Col·lectius de la Comunitat Protestant, i de les altres minories religioses, i per pregar perquè les nostres autoritats escoltin el clam de justícia del nostre poble.

La Plataforma per a la Defensa dels Drets dels Protestants ens ha informat que des de determinats sectors s’està llançant una campanya de descrèdit contra la concentració del dia 5 de novembre amb la intenció de desmobilitzar-nos.

La Plataforma fa una crida a ser responsables del moment històric que estem vivim i a no escoltar a aquestes veus, sinó que siguem conscients que aquesta és una situació que afecta no només a Catalunya sinó a tot l’Estat Espanyol.

La Plataforma també vol animar tots els pastors, pastores i dirigents de les esglésies a fer seu el Pacte per a la Unitat, la Pregària i la Mobilització que es va signar el 8 d’octubre a Barcelona que es transcriu a continuació:

Pacte per a la Unitat, la Pregària  i la Mobilització

Davant la continuada amenaça que patim, fins i tot en democràcia, de manca real de Llibertat Religiosa que es concreta, entre altres molts aspectes, en la limitació efectiva de la Llibertat de Culte i davant l’aprovació del Avantprojecte d’una nova Llei de Centres de Culte que pot empitjorar encara més la nostra situació actual:

Els pastors, pastores i els dirigents de l’Església Protestant sota signants ens convoquem a nosaltres mateixos i a totes les nostres Comunitats a fer encara més visible la Unitat de l’Església mitjançat un Pacte d’ Unitat, Pregària i Mobilització no només per millorar el contingut del nou Avantprojecte de Llei, sinó per treballar fins aconseguir una Llibertat Religiosa Plena que reguli els drets col·lectius de la Comunitat Protestant.

Barcelona, 8 d’octubre 2011.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats