Néixer de Nou: ‘El III Congrés Protestant de Catalunya’

Si desitja saber més del III Congrés Protestant de Catalunya  (8, 9 i 10 de desembre 2011, a Terrassa), no es perdi la nova emissió del  programa ‘Néixer de Nou’ (11:30 h. pel Canal 33) que tindrà lloc el proper diumenge 30 d’octubre. En aquesta ocasió el convidat especial serà Jaume Torrado, portaveu del III Congrés Protestant de Catalunya, membre del Plenari del CEC i pastor a les localitats de Banyoles i Blanes.

En el decurs de l’entrevista realitzada per la presentadora del programa, Francesca Planagumà, s’oferirà una àmplia informació sobre aquest esdeveniment. El Congrés, que fa 10 anys que no se celebra a Catalunya, reunirà les comunitats protestants de casa nostra sota el lema ‘Units per a la missió. Escoltant-nos els uns als altres’, en un moment especialment  important per a les esglésies i amb la voluntat de mirar endavant, d’obrir les portes al futur i de treballar junts per fer nostre aquest futur.

La direcció del programa informa que en aquesta emissió s’iniciarà un  nou espai, ‘Personatges biblics’, que estarà a càrrec de Dàmaris Playá, comentarista bíblica.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats