Culte commemoratiu del Dia de la Reforma

En arribar a aquestes dates de l’any les esglésies evangèliques recorden un moment de la Història de gran significat, quan Martí Luter va clavar les 95 Tesis a la porta de la catedral de Wittenberg.  El Consell Evangèlic de Catalunya, en el marc del seu 30è aniversari,  promou i organitza la celebració del Culte commemoratiu del Dia de la Reforma, centrant la reflexió en els grans conceptes que expressen clarament els principis que conformen la nostra identitat com a protestants: només la Fe, només la Gràcia, només l’Escriptura.

Enguany,  el Culte se celebrarà a l’Església Evangèlica Unida (Avinguda Béjar 299) de Terrassa, des d’on es retransmetrà en directe pel Canal 33 el dissabte 29 d’octubre, a les 11 h.

El Consell Evangèlic de Catalunya recorda que el Culte és obert a tothom qui vulgui participar-hi i que no es requereix invitació especial per assistir-hi. Per qüestions organitzatives és necessari confirmar assistència a administracio@consellevangelic.cat o al 93 424 10 20  i, tenint en compte que es tracta d’un programa en directe, cal que els assistents siguin al temple de l’Església Evangèlica Unida de Terrassa  puntualment a les 10 h.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats