III CPC: Promotors i inscripcions

www.3cpc.consellevangelic.cat és la pàgina web on trobar tota la informació de l’esdeveniment que ens reunirà el 8, 9 i 10 de desembre a la ciutat de Terrassa.  Es tracta del III Congrés Protestant de Catalunya el qual, sota el lema “Units per a la Missió, escoltant-nos els uns als altres“, pretén ser un espai de reflexió i mútua escolta.

Totes les comunitats protestants hi estan convidades i poden inscriure la seva delegació de màxim 10 persones, perquè les representi. Per poder dur a terme aquest procés, cada Església ha de nomenar d’entre els seus membres un promotor o promotora i contactar amb la secretaria tècnica del Congrés per donar les seves dades: nom, mòbil i correu electrònic.  La informació es pot fer arribar a través de l’adreça: 3cpc@consellevangelic.cat o bé per telèfon: 934 241 020 o per fax al 934 253 144.

Un cop la Secretaria Tècnica disposi de les dades del promotor li enviarà el codi d’accés per poder realitzar les inscripcions que són personals.  Recordem que si les inscripcions es formalitzen abans del 21 de novembre, s’ofereix un preu especial als congressistes.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats