Trobada de pastors i pastores a Barcelona

El proper dissabte 8 d’octubre, a les 10 del matí, està prevista una trobada de pastors i pastores de les esglésies evangèliques de tota Catalunya, a l’Església Evangèlica del carrer Maria Victoria 11, de Barcelona.

Es tracta de la V Jornada Multicultural que, com cada any, organitza el Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya (CEIC), de l’Àrea Social del CEC.

Miguel Juez, responsable del CEIC, i Guillem Correa, Secretari General del CEC, seran els ponents de la jornada que finalitzarà a les 13 h. Les ponències abordaran temes relacionats amb la unitat de l’església, la necessitat de superar les barreres internes per complir amb la missió  i també com enfrontar junts els reptes que, com Església Evangèlica a Catalunya, cal assumir.

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats