On és el teu tresor?

R E F L E X I Ó  |  Fidel Caralt, pastor a Sant Joan Despí i membre del Plenari  del CEC | 

Mateu 6:19-21.
Una de les frases principals d’aquest passatge és aquesta: On tens el teu tresor, hi tindràs el cor.

La qüestió és doncs:  On es el teu tresor? Què és el més important a la teva vida? Guanyar diners? Tenir possessions? Un treball cada vegada millor? Aconseguir una posició el més alta possible a la societat en què vius? Divertir-te tot el possible a costa de qualsevol cosa?

És ben cert que molts dels nostres desitjos no son qüestions bàsiques per a la nostra vida. No, no estem parlant de les coses necessàries per viure. Malauradament, la societat avançada en què vivim ha convertit moltes coses que no son necessàries en elements imprescindibles, i nosaltres ens ho hem cregut.

Què o qui és la teva passió? Quin és el teu tresor?
Si avui perdessis tot el que tens, què és el que et quedaria?

El Dr. Jack McAlister va perdre quasi tot el que tenia a l’incendi que va seguir al terratrèmol a Los Ángeles. Objectes personals, llibres i arxius, el treball de tota una vida van desaparèixer en pocs minuts. Només va poder salvar la Bíblia i les claus del cotxe. En una conferència, uns mesos més tard, va dir: “Ara l’únic que em queda es allò que he donat a d’altres, i la lliçó que en trec és aquesta: només roman allò que sembrem en els altres, per que res hem portat a aquest mon i, sens dubte, res podrem treure’n.”

I, si no, recorda què li va passar a aquell home del què parla la paràbola que Jesús va explicar a l’evangeli (Lluc 12:13-21). “… Insensat! Aquesta mateixa nit et reclamaran la vida, i tot això que has acumulat, de qui serà?

En aquests temps d’incertesa, Jesús ens fa un repte: “Feu la millor inversió de la vostra vida”. No poseu el cor en les coses materials, que avui les tens i demà les pots perdre. Posa el teu cor en les coses celestials. Ell diu: “Cerca’m a mi el primer de tot i jo m’ ocuparé de les teves necessitats”. També ens diu: “No malgastis la teva vida en tot allò que és transitori i que només satisfà el teu egoisme. Posa en els altres llavors d’esperança i d’amor. I  recorda que la vida és curta.”

Aquest món no és un fi en ell mateix, sinó una etapa en el camí. No  rendeixis el teu cor a les coses materials d’aquesta terra, posa els teus ulls  més enllà. Posa els teus ulls en Jesús i inverteix en el banc que dona rèdits eterns.

Noticias relacionadas:

  • R E F L E X I Ó  |  per Fidel Caralt, pastor a Sant Joan Despí i membre del Secretariat del CEC  ...

  • R E F L E X I Ó  |  Fidel Caralt, pastor a Sant Joan Despí i membre del Plenari del CEC  | Ma ...

  • R E F L E X I Ó  |  Fidel Caralt, pastor a Sant Joan Despí i membre del Plenari del CEC  |  | ...

  • R E F L E X I Ó  | Fidel Caralt, pastor a Sant Joan Despí i membre del Secretariat del CEC  | ...

  • R E  F L E X I Ó  |  Fidel Caralt, pastor a Sant Joan Despí i membre del Plenari del CEC  | M ...

Els comentaris estan tancats