Trobada amb l’Alcalde de Terrassa

Una delegació del Consell Evangèlic ha visitat l’Alcalde de Terrassa per agrair-li el seu suport i la seva participació en els actes del III Congrés Protestant de Catalunya, que se celebrarà a Terrassa (a l’Església Unida) els dies 8, 9 i 10 de desembre 2011.

El Secretari General li va fer paleses les motivacions que havien portat al CEC a elegir aquesta ciutat com a seu d’aquest Congrés. “Celebrar aquest Congrés a la seva ciutat és el resultat de la llarga trajectòria de col·laboració del Consistori que vostè presideix i la Comunitat Protestant d’aquesta ciutat”, va dir el Secretari General del CEC.

L’Alcalde, Sr. Pere Navarro, va valorar molt positivament l’Acte públic que se celebrarà al Teatre Principal de la ciutat, en motiu del III Congrés Protestant, definint-lo com un espai de trobada i reconciliació, no només entre la ciutat i la Comunitat Protestant, sinó entre tota Catalunya i la Comunitat Protestant.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats