Torna “Néixer de Nou”

Després de l’estiu torna “Néixer de Nou”. Serà el diumenge 25 de setembre, a les 11:45 h. El programa s’emetrà pel Canal 33, en aquesta ocasió amb títol “15 anys d’Iniciatives Solidàries”.

Arribar a complir 15 anys com a entitat del Tercer Sector és tota una fita. Aquest és el cas d’Iniciatives Solidàries, una ONG que està vinculada a la Comunitat Protestant a Catalunya i que treballa, especialment, l’acollida i la inserció socio laboral d’homes i dones en risc d’exclusió social.

L’entitat vol ser un agent de canvi i transformació social, treballant perquè les persones assoleixin el màxim grau d’autonomia personal i ho fa amb els següents col·lectius: menors, joves ex tutelats, dones vulnerables, immigrants, interns penitenciaris i persones sense sostre.

En els programes d’acollida s’ofereix aliments, allotjament, atenció psicològica i jurídica, material d’higiene i seguiment social. En els d’inserció socio laboral s’ofereix informació i suport que permeti a les persones poder trobar una feina.  Es disposa d’ajuda en la recerca de feina, en assessorament  jurídic, en formació prelaboral i ocupacional, i, també, en l’aprenentatge d’idiomes. A més, Iniciatives Solidàries té un programa de Cooperació pel Desenvolupament  amb escoles de l’ètnia Maputxe a Xile.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats