Ja pots inscruire’t al III Congrés Protestant de Catalunya

www.3cpc.consellevangelic.cat és el web del III CPC a través del qual ja es poden  formalitzar les inscripcions dels delegats i delegades de les comunitats evangèliques de casa nostra, amb un procediment per a les inscripcions que es realitza a través dels Promotors i Promotores del Congrés, nomenats per cadascuna de les esglésies, per tal de simplificar i facilitar al màxim els tràmits administratius.Inscriure’s abans del 21 de novembre suposa un estalvi important en el cost de la inscripció, segons que informa la Secretaria Tècnica del Congrés.

La voluntat de la Comissió Organitzadora és afavorir l’assistència del màxim nombre possible de membres de les esglésies, de manera que es puguin assolir els objectius del Congrés, que té com a lema “Units per a la missió. Escoltant-nos els uns als altres”.

El Congrés, a més de les Ponències, ha programat els Tallers d’Escolta (de petit format, amb 10 o12 persones) per reflexionar sobre el contingut de les ponències i donar resposta als interrogants formulats. Les valoracions recollides en els Tallers d’Escolta es lliuraran al Comitè de Resolucions que les tindrà en compte a l’hora de redactar les Conclusions del Congrés.

El Congrés, que ha estat presentat en diversos actes arreu de la geografia catalana, se celebrarà els dies 8, 9 i 10 de desembre 2011, a Terrassa (Església Unida, Av. Béjar 299).

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats