Entrevista amb la Directora de TV3

El proppassat dimarts 12 de setembre la Sra. Mònica Terribes, directora de Televisió de Catalunya acompanyada del Sr. Francesc Rosaura, responsable dels programes religiosos, va rebre una delegació del Consell Evangèlic de Catalunya encapçalada per Guillem Correa, secretari general , Ismael Gramaje responsable de cultura, Andreu Dionís, responsable de relacions institucionals, Jaume Torrado, bisbe de les Esglésies de Déu de Catalunya i responsable de la demarcació de Girona i Astrid Domènech, adjunta a direcció del programa Néixer de Nou.

L’objecte de l’entrevista va ser estudiar conjuntament com celebrar el 20è aniversari del programa “Néixer de nou” que es va emetre per primer cop el 29 d’octubre del 1991 i com cobrir informativament el III Congrés Protestant de Catalunya.

L’entrevista va transcórrer en un ambient de cordialitat i cooperació, segons van manifestar els assistents. Aquesta trobada forma part de les relacions habituals que el Consell Evangèlic de Catalunya ha tingut amb tots els directors de Televisió de Catalunya.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats