Gospel.cat: concert de fi de temporada i d’etapa

Va ser a la tardor de l’any 2008 quan el Cor gospel.cat, com a organisme del Consell Evangèlic de Catalunya, va iniciar les seves activitats al servei de la Comunitat Protestant a casa nostra. Han estat tres temporades de concerts en esglésies, en auditoris, a l’aire lliure, però també de participacions en actes rellevants com ara el Culte Commemoratiu de la Reforma, Conferències missioneres i trobades especials en diferents llocs de la geografia catalana.

Tot això ha estat possible per la involucració desinteressada d’un bon grapat de persones (directors, músics, cantaires i altres voluntaris), que estimen la música i que a través d’ella comparteixen amb qui els escolten la seva fe en Jesús, com a missatge de pau i d’esperança per a un món confús i convuls.

La trobada del passat 2 de juliol, celebrada a l’Església Evangèlica de Castellarnau (Sabadell), va reunir en un concert especial els actuals components del Cor així com els qui en anteriors temporades n’havien format part. Tancaven així no només les activitats d’enguany, sinó també la primera etapa del gospel.cat ja que els directors musicals del Cor –Johanan Marin i Noemí Pasquina- marxen properament a l’estranger per continuar amb elsseus estudis musicals i no podran estar al front de la formació.

 

Les dues hores de durada del concert es van repartir en grans blocs temàtics:  temps de lloança, temps de records, temps participatiu i temps de comiat, en els que també el públic assistent va poder participar-hi, acompanyant el Cor. A més de les intervencions dels directors, també van tenir unes paraules el secretari general del CEC, Guillem Correa, i el pastor Eliseo Pradales, de l’Equip Pastoral del gospel.cat, els quals van agrair la tasca realitzada pels directors i pels membres del Cor, encoratjant a tots els cantaires a continuar de cara a la propera temporada.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats