El III CPC en clau de reflexió

“Units per a la missió. Escoltant-nos els uns als altres” és el lema del III Congrés Protestant de Catalunya. Serà a través dels Tallers d’Escolta que s’afavorirà poder escoltar-nos els uns als altres, a partir de la reflexió i la mútua interacció sobre temes d’interès, com ara: Lideratge de futur, Inclusió social, Impacte cultural, Missió de l’Església i Rellevància social.

Els Tallers d’Escolta pretenen ser un espai en què els congressistes de diversos transfons culturals, socials i eclesials debatin i intercanvien punts de vista sobre propostes derivades de les cinc ponències que s’exposaran. Els Tallers d’Escolta s’organitzaran en petits grups de congressistes; al front de cadascun d’ells hi haurà un moderador i un secretari que, entre altres funcions, vetllaran perquè quedi reflectida l’opinió de tots els seus integrants.

El III CPC es va apropant. Només falten 152 dies per escoltar-nos els uns als altres. Reserva ja a l’agenda les dates del 8 al 10 de desembre de 2011 per assistir-hi i participar ens els debats i tallers.

No t’ho perdis, per a més informació truca al 934241020 o escriu un correu a 3cpc@consellevangelic.cat.

El III CPC en clau de reflexió

“Units per a la missió. Escoltant-nos els uns als altres” és el lema del III Congrés Protestant de Catalunya. Serà a través dels Tallers d’Escolta que s’afavorirà poder escoltar-nos els uns als altres, a partir de la reflexió i la mútua interacció sobre temes d’interès, com ara: Lideratge de futur, Inclusió social, Impacte cultural, Missió de l’Església i Rellevància social.

Els Tallers d’Escolta pretenen ser un espai en què els congressistes de diversos transfons culturals, socials i eclesials debatin i intercanvien punts de vista sobre propostes derivades de les cinc ponències que s’exposaran. Els Tallers d’Escolta s’organitzaran en petits grups de congressistes; al front de cadascun d’ells hi haurà un moderador i un secretari que, entre altres funcions, vetllaran perquè quedi reflectida l’opinió de tots els seus integrants.

El III CPC es va apropant. Només falten 152 dies per escoltar-nos els uns als altres. Reserva ja a l’agenda les dates del 8 al 10 de desembre de 2011 per assistir-hi i participar ens els debats i tallers.

No t’ho perdis, per a més informació truca al 934241020 o escriu un correu a 3cpc@consellevangelic.cat.

El III CPC en clau de reflexió

“Units per a la missió. Escoltant-nos els uns als altres” és el lema del III Congrés Protestant de Catalunya. Serà a través dels Tallers d’Escolta que s’afavorirà poder escoltar-nos els uns als altres, a partir de la reflexió i la mútua interacció sobre temes d’interès, com ara: Lideratge de futur, Inclusió social, Impacte cultural, Missió de l’Església i Rellevància social.

Els Tallers d’Escolta pretenen ser un espai en què els congressistes de diversos transfons culturals, socials i eclesials debatin i intercanvien punts de vista sobre propostes derivades de les cinc ponències que s’exposaran. Els Tallers d’Escolta s’organitzaran en petits grups de congressistes; al front de cadascun d’ells hi haurà un moderador i un secretari que, entre altres funcions, vetllaran perquè quedi reflectida l’opinió de tots els seus integrants.

El III CPC es va apropant. Només falten 152 dies per escoltar-nos els uns als altres. Reserva ja a l’agenda les dates del 8 al 10 de desembre de 2011 per assistir-hi i participar ens els debats i tallers.

No t’ho perdis, per a més informació truca al 934241020 o escriu un correu a 3cpc@consellevangelic.cat.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats