Graduació a l’IBSTE

Dissabte 25 de juny a 2/4 de 7 de la tarda es va celebrar, als jardins de l’Institut Bíblic i Seminari Teològic d’Espanya (IBSTE), la graduació dels estudiants que han acabat la diplomatura en Teologia.

L’acte va ser presidit pel Dr. Pedro Sanjaime, director de l’IBSTE, i la predicació va estar a càrrec del pastor Xavier Memba. En el decurs de l’acte hi van haver diferents participacions: càntics, testimonis, entrega de títols, reconeixements, finalitzant amb un refrigeri.

Cal remarcar que IBSTE, que va ser constituït el 1974, està actualment en el procés de reconeixement i acreditació oficial dels seus programes educatius per part del Ministerio de Educación de l’estat espanyol per transformar-se en la Facultat Internacional de Teologia IBSTE. En aquest procés IBSTE s’haurà d’adaptar a les exigències universitàries europees. Actualment IBSTE ofereix el títol de Grau en Teologia i properament iniciarà els tràmits per al reconeixement dels diferents títols de Màster.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats