Coral Evangèlica Unida: Participa-hi!

La Coral Evangèlica Unida ja s’ha engegat! El passat 27 de juny va tenir lloc la primera trobada dels cantaires i músics que s’han inscrit en aquest projecte de celebració. Guillem Correa, secretari general del CEC, va fer la presentació del projecte i Jordi Palacios, director de la Coral, en va comentar els aspectes organitzatius.  Van cloure cantant plegats una de les cançons que formaran part del repertori.

El primer concert serà a la cloenda del 3 Congrés Protestant de Catalunya. El segon, en el mes de gener 2012, amb motiu del Culte Unit d’Acció de Gràcies.

Pensant en tots aquells que estan animats a participar en la Coral però encara no s’hi han apuntat,  s’ha ampliat el temps d’inscripció fins al 30 de setembre.

Si t’agrada cantar i  vols participar en aquest projecte, t’animen a què et posis en contacte amb nosaltres trucant al CEC: 93 424 10 20 (Lídia Perelló) o escrivint a: administracio@consellevangelic.cat.

Per a més informació i altres podeu entrar al lloc web: www.coralunida.consellevangelic.cat

També a Facebook: https://www.facebook.com/pages/Coral-Unida-Evangèlica

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats