Trobada amb l’ambaixador dels EE UU

En el marc de la visita a Barcelona de l’ambaixador dels Estats Units a Espanya, el senyor Alan D. Solomont,  va tenir lloc una trobada de representants de diferents confessions religioses a la seu del Consolat General dels Estats Units a la ciutat comtal, el proppassat 21 de juny.

El Consell Evangèlic de Catalunya va respondre a la invitació del cònsol general, Greggory Crouch,  i hi va estar representat pel seu secretari general, Guillem Correa.

L’objectiu de la reunió, organitzada en col·laboració amb el Centre Unesco de Catalunya, va ser que l’ambaixador conegués de prop no només les percepcions i opinions sobre la Llibertat Religiosa a Espanya i, particularment, a Catalunya, sinó també quines són les qüestions que més preocupen els membres de les confessions convocades.

Més enllà que ja existeix una llei de Llibertat Religiosa al país, Guillem Correa va posar l’accent en que ara cal aprofundir en la Normalització Religiosa, entenent per Normalització Religiosa que l’esperit de la democràcia, que es fonamenta en la llibertat, la igualtat i la justícia social i econòmica, també s’apliqui a l’àmbit de la religió.

Per aquesta raó li va fer a mans el document que sobre Normalització Religiosa ha editat el Consell Evangèlic de Catalunya en versió trilingüe: català, anglès i castellà.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats