Nous temps, noves aliances

Avui, parlar d’aliances estratègiques entre entitats és un fet habitual al món de l’empresa i de la política, entre d’altres, de cara a la consecució d’objectius comuns. A l’àmbit protestant tot just comença a produir-se aquest fenomen que permet avançar sumant esforços i compartint recursos. Són nous temps per abordar, junts, nous reptes.

Aquest plantejament va estar en l’origen de la trobada que el CEC va organitzar arran de la visita a Barcelona de Ricardo Luna, representant de CONELA (Confraternidad Evangélica Latinoamericana), en un apropament a la realitat del protestantisme a Catalunya. La convocatòria va ser ben acollida i així , el passat divendres 17 de juny, un ampli grup de responsables de diverses entitats i organismes evangèlics van respondre a la crida de CONELA, manifestant interès en continuar els contactes i en estudiar possibles col·laboracions. Cal fer, finalment, especial  menció a l’interès en repensar l’aportació de determinats col·lectius, com ara nens i joves, en tant que agents de transformació.

CONELA, que treballa per enfortir l’església en el compliment de la seva missió per tal d’arribar a totes les esferes de la societat a través dels valors d’unitat, integritat, integralitat, glocalitat i transgeneracionalitat, té la voluntat de consolidar una presència més global a través del diàleg Sud-Sud i també amb Espanya.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats