Per primer cop a BTV

Arran de l’edició conjunta, del Consell Evangèlic de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona, del llibre “Les esglésies evangèliques històriques de Barcelona” Barcelona Televisió (BTV) emetrà, per primer cop en la seva història, un breu reportatge sobre la Comunitat Protestant.

El reportatge s’ha gravat en el temple i en les dependències de l’Església Evangèlica Baptista d’Hostafrancs. En el decurs del mateix s’ha volgut explicar quins són els trets més característics i diferencials de l’Església Evangèlica.

En l’entrevista el secretari general del Consell Evangèlic de Catalunya, el pastor Guillem Correa, ha volgut remarcar la necessitat de la Normalització Religiosa a casa nostra.

Aquest reportatge s’emetrà pròximament per Barcelona Televisió dintre de dues o tres setmanes.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats