Finances ètiques i Comunitats religioses

Alguna cosa està canviant al món. D’un temps ençà, els mitjans s’han anat fent ressò de propostes innovadores en l’àmbit econòmic, precursores d’un nou ordre més just i per tant amb un impacte social positiu. Diverses entitats han denunciat la perversió i les conseqüències de l’actual sistema financer. Les mostres de descontentament i d’incomoditat de gran part de la població revelen un desig de canvi, al qual les confessions religioses no en són alienes.

Les entitats Grup de Treball Estable de Religions (GTER) i Justícia i Pau han organitzat una Jornada gratuïta sobre Finances ètiques i Comunitats religioses, el 28 de juny 2011, de 9:30 a 17 h. a l’Auditori del carrer València 244, 1r pis, a Barcelona.

El programa avança que al matí hi intervindran Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau, i Xavier Marin, professor de la Universitat Ramon Llull. En un altre apartat del programa, també al matí, es podrà conèixer les entitats de finances ètiques establertes a Catalunya – Coop57, FIARE, Oikocredit i TriodosBank- i l’Associació FETS. Per la tarda, s’obrirà un debat sobre les possibilitats de participació de les diferents comunitats religioses en les entitats de finances ètiques.

Imprescindible inscriure’s a: gter@grupdereligions.org

Font: GTER

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats