El Director General d’Afers Religiosos entrevistat al programa Néixer de Nou

En el decurs del programa Néixer de Nou  que s’emetrà el diumenge 26 de juny, a les 11:30 h., pel Canal 33, Francesca Planagumà, presentadora del programa,  entrevistarà Xavier Puigdollers, actual Director General d’Afers Religiosos.

El títol ‘Coneixent de prop el nou Director General d’Afers Religiosos’ és tota una declaració d’intencions pel que fa al contingut de l’entrevista en la què s’aborda diversos temes, com ara la creació del consell assessor, les relacions d’aquesta Direcció General amb el Grup de Treball Estable de Religions, i la normalització religiosa, entre d’altres.

El Consell Evangèlic de Catalunya té una llarga trajectòria de col·laboració amb la Generalitat. Va ser al 1998 que el CEC va signar amb el Govern de la Generalitat un important document, que es coneix com el Conveni Marc. En l’article vuitè s’acordava la creació de la Direcció General de Cultes. Poc temps més tard, qui aleshores era president de la Generalitat, el Molt Honorable Senyor Jordi Pujol, va nomenar el primer director general d’Afers Religiosos. Des d’aleshores, els diferents governs han anat nomenant el seu director o directora general d’Afers Religiosos.

A la fotografia, el director del programa, Guillem Correa, amb el Director General d’Afers Religiosos, Xavier Puigdollers, als estudis de TV3.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats