Solidaritat amb Lorca

La Comunitat Protestant es mobilitza a favor dels afectats pel terratrèmol i fa una crida urgent demanant col·laboracions econòmiques que seran destinades íntegrament a Lorca.

El Consejo Evangélico de Murcia (CEMU) està treballant en col·laboració amb les 6 esglésies evangèliques de la ciutat, a més de diversos punts de missió  i d’acció social, i ha endegat una Campanya de recollida de fons. Els recursos que es reuneixin se sumaran a l’enviament de 8 camions amb aliments frescos, matalassos, mantes i altres productes de primera necessitat. Amb aquestes iniciatives es volen cobrir tres fronts: Atendre els centenars d’afectats pel terratrèmol, Col·laborar en la reparació de temples i d’instal·lacions perquè la vida de les comunitats pugui recuperar-se el més aviat possible i Compartir paraules de vida i esperança amb els ciutadans de Lorca.

El president del CEMU, Ángel Zapata, explica que “estem davant la reconstrucció d’una ciutat i nosaltres tenim molt a dir i a fer com a cristians”. Els donatius poden efectuar-se al compte bancari que el CEMU ha obert a Caja Murcia, núm. 2043-0059-51-2000515801. Més informació a: www.cemurcia.com

Per part del Ministeri Obra Social de la Unión Evangélica Bautista de España (UEBE,) el seu director, Daniel Banyuls, informa que “la Primera Església Baptista de Lorca, la Missió “El Buen Pastor” i la seva obra social “Asociación el Buen Camino” s’han vist greument afectades, tot i que sense que s’hagin produït danys personals. Pel que fa a les vivendes particulars dels membres d’aquesta comunitat, 40 famílies (el 90% de l’església) s’han quedat sense vivenda i estan ocupant cases d’amics, familiars i germans a l’espera de clarificació de la situació.

La comunicació de la UEBE indica que “els nostres germans estan bé físicament i les seves fermes paraules impressionen per la fe i esperança que mostren. Només Déu sap el perquè d’aquestes tragèdies però, sens dubte, han de servir per confirmar la nostra fe, respirar esperança i reforçar la nostra fraternitat”. La UEBE posa a disposició dels interessats en col·laborar econòmicament un compte bancari, el número del qual cal sol·licitar a la Secretaria General al telèfon 96 359 16 33 o a l’adreça electrònica: secretaria@uebe.org. Més informació i recull de fotografies a www.uebe.org

Diaconía España també ha posat en marxa la campanya “Solidaridad con Lorca” per recollir fons destinats a ajudar les víctimes del terratrèmol. Els donatius es poden enviar al compte de Diaconia a La Caixa núm. 2100-4750-56-0200012512

Fonts:  Consejo Evangélico de Murcia |  Unión Evangélica Bautista de España  |  Diaconía España

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats