30 anys del CEC

30 aniversari: Tothom hi és convidat!

Un Culte especial d’aniversari pels 30 anys del CEC reunirà les esglésies evangèliques de Catalunya el dissabte 4 de juny, a les 18 h., a l’Església Evangèlica Baptista de Gràcia del carrer Verdi 191, a Barcelona.

No és la primera vegada que un espai emblemàtic i singular com aquest acull una trobada de les esglésies evangèliques. En els temps difícils d’intolerància religiosa al país s’hi van realitzar molts esdeveniments, amb una gran resposta d’assistents, que van marcar una època i que van atorgar als participants un genuí i potent sentit de pertinença a la comunitat protestant.

Aquella època ha quedat enrere, gràcies a Déu. Ara, en llibertat, el Consell Evangèlic convoca de nou  els protestants de Catalunya per a un acte únic de celebració i de fraternitat. Els 30 anys del CEC són el motiu d’aquesta convocatòria que serà una ocasió excepcional per posar en valor realitats que, per la complexitat del moment que ens toca viure, potser han quedat desdibuixades o, fins i tot, fragmentades.  S’espera, per tant, la decidida mobilització de totes les comunitats de casa nostra donant suport a aquest Culte especial.

L’acte, conduit pel pastor Jaume Torrado, donarà una gran importància a la música, element distintiu del protestantisme, que en aquesta ocasió estarà a càrrec del grup de lloança de l’Església Evangèlica del carrer Trèbol de Barcelona. El programa es completarà amb les intervencions de reconeguts líders del protestantisme a Catalunya, entre altres participacions.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats