Terratrèmol a Lorca

C O M U N I C A T del Consejo Evangélico Región de Murcia |

El Consell Evangèlic de la Regió de Múrcia (CEMU), davant la situació catastròfica com a conseqüència dels terratrèmols ocorreguts a la ciutat de Lorca (MURCIA), vol mostrar el seu més profund pesar i solidaritzar-se amb les famílies de les 9 víctimes, així com amb les milers de persones que s’han vist afectades per la pèrdua dels seus habitatges.

Des del Consell Evangèlic, esperem i desitgem que tot pugui tornar a la normalitat tot i aquestes circumstàncies tan summament lamentables, i preguem i demanem que les Administracions no escatimin mitjans econòmics, tècnics i humans perquè aquesta situació pugui normalitzar com més aviat millor.

Davant la magnitud d’aquesta tragèdia en la qual hi ha milers de persones afectades, i entre elles molts creients evangèlics, el Consell Evangèlic, pren la iniciativa d’aixecar una Campanya de recollida de Fons per ajudar a les diferents esglésies i a molts creients que s’han vist afectats per aquesta tràgica situació.

El president del Consell Evangèlic juntament amb alguns dels membres de la Junta Directiva, estarà visitant avui 13 de maig, als pastors i creients de les diferents Congregacions de la ciutat de Lorca, per transmetre el seu suport i per poder fer una primera valoració de els danys causats.

Finalment volem fer una crida a les Esglésies, a les famílies evangèliques, als Consells Evangèlics i a qualsevol altra entitat que consideri  donar-hi suport econòmicament, perquè puguin fer arribar els seus donatius al compte bancari de Caixa Múrcia número 2043-0059-51 – 2000515801.

Volem informar a la vegada, que tots aquells que facin els seus donatius, podran desgravar en la declaració de la Renda IRPF, fent-nos arribar còpia bancària d’aquest ingrés a info@cemurcia.com, on facin constar com a concepte: Ajuda afectats terratrèmol Lorca.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats