Presentació del Pla d’Acció a la demarcació de Girona

El Consell Evangèlic continua apropant territorialment el Pla d’Acció Catalunya 2011-2021 amb la voluntat que sigui conegut pel major nombre possible d’esglésies a tota Catalunya. El dimarts 17 de maig serà presentat, per part de Guillem Correa, secretari general del CEC, als pastors i líders de les esglésies evangèliques de la demarcació de Girona, en el marc de la seva trobada bimensual.

L’acte tindrà lloc al Centre Cristià “Fe, Esperança i Amor” del carrer Ponent 17 de Banyoles, a les 20:30 h. sota la presidència del pastor Jaume Torrado, delegat del CEC en aquesta demarcació.

Recordem que el Pla d’Acció es desenvolupa d’acord a tres gran eixos: Unitat, Testimoniatge i Pregària, cadascun dels quals inclou un seguit d’activitats que involucren a tota la Comunitat Protestant a Catalunya.

Per a més informació, consultar el web del CEC: www.consellevangelic.cat

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats