Inauguració de la Casa de la FIEIDE

El Consell Evangèlic de Catalunya, representat pel seu Secretari General, va ser present ahir, 14 d’abril, a la inauguració de la Casa de la Federació d’Esglésies Independents d’Espanya (FIEIDE), a la localitat de l’Ametlla del Vallès.

La Casa, amb un magnífic jardí i envoltada de boscos, té les instal·lacions preparades per a trobades de grups reduïts, joves, pastors, entre altres, fins a un màxim de 40 persones.

L’acte d’inauguració va començar amb unes paraules del president de la FIEIDE, Manel Rodríguez, qui va expressar el seu agraïment a  les famílies donants que han fet possible la realitat del projecte. Van seguir unes paraules d’encoratjament per part del Secretari General del Consell Evangèlic, Guillem Correa, en relació a la importància d’haver pogut assolir el projecte de la Casa i, alhora, va felicitar la FIEIDE pel projecte realitzat. A continuació el President de la FEREDE, Daniel Rodríguez, va adreçar també unes paraules de salutació als assistents.

Altres participacions van ser les del pastor Pedro Adorna, qui va tenir al seu càrrec una reflexió bíblica, i del pastor Antonio Martínez Conesa. L’acte va cloure amb una pregària a càrrec del pastor Lluís Playá, president de l’Associació de Ministres de l’Evangeli de Catalunya (AMEC).

L’acte també va incloure un reportatge gràfic en el que es va poder veure l’evolució de les obres, una visita guiada a les instal·lacions i un refrigeri.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats