El MEP convoca un curs d’Agents Pastorals Penitenciaris

El Ministeri Evangèlic a Presons compta actualment amb més de 90 persones acreditades com a Agents Pastorals per realitzar la tasca d’assistència espiritual als interns dels centres penitenciaris catalans. A aquests Agents, s’hi afegeixen les més de 200 persones que col·laboren més o menys formalment.  D’aquesta manera, el MEP arriba a donar assistència espiritual i social a gairebé el 25% dels 10.500 interns de les presons catalanes.

Amb el propòsit d’ampliar els seus equips assistencials, el MEP organitza anualment, conjuntament amb el Centre d’Estudis Joan Vallès, un curs de formació per acreditar nous Agents Pastorals. El curs d’aquest any tindrà un format presencial que es realitzarà els propers dies 21 de maig (en horari matí i tarda), el 28 de maig i 18 de juny en horari de mati. En total seran 16 hores de formació. El curs es durà a terme a les instal·lacions de la Fundació Menonita a l’Av. Vidal i Barraquer, 28 de Barcelona (Metro L3, Estació Montbau) i ja es poden començar a fer les reserves de places.

Tothom qui estigui interessat en aquesta àrea assistencial pot contactar amb el responsable del MEP a través del correu electrònic: mep@consellevagelic.cat o trucant a les oficines del Consell Evangèlic de Catalunya al 93 424 10 20.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats