Presència protestant a la presentació de l’edició popular de la Bíblia

Una significativa representació dels protestants catalans van assistir a la presentació de la nova edició popular de la Bíblia, el passat 30 de març al Petit Palau de la Música. Posaven de manifest el suport que els evangèlics, en altra època denominats ‘el poble del Llibre’, donen a l’encertada iniciativa de donar a conèixer la Bíblia en català i a un preu realment popular (9,95 €). Destaquem que les Societats Bíbliques Unides han estat una de les entitats impulsores d’aquest projecte ja fet realitat.

Un acte, sobri i intimista alhora, va aplegar un nombrós públic que va escoltar atentament els diversos participants que, des d’un ampli ventall de posicions i sensibilitats, van exposar la seva particular relació amb la Bíblia, entre els quals figurava el pastor Enric Capó de l’Església Protestant Barcelona-centre. A continuació, una projecció va mostrar les valoracions que personalitats del món acadèmic i de la cultura feien respecte de la Bíblia. D’entre les aportacions recollim la frase del crític de l’art Daniel Giralt-Miracle, cristià evangèlic i col·laborador del projecte: “Amb les seves innombrables narracions, la Bíblia tant ens fa entendre el més pregon del diví com el més real de la condició humana. Sorprèn i fascina.”

El Consell Evangèlic de Catalunya hi va estar representat pel seu president, Benjamí Planes, pel seu secretari general, Guillem Correa, i diversos membres del Plenari.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats