Avançant cap al 3r Congrés Protestant de Catalunya

L’Equip Operatiu del 3r Congrés Protestant de Catalunya va visitar el 6 d’abril l’Església Unida de Terrassa, seu del Congrés els dies 8, 9 i 10 de desembre de 2011. Un pas endavant en la preparació de l’esdeveniment que reunirà la Comunitat Protestant sota el lema ‘Units per a la missió. Escoltant-nos els uns als altres’. Tal com informàvem en la nostra anterior comunicació, els equips de ponència ja estan treballant en el text corresponent. També ho estan fent els diferents grups de treball a nivell organitzatiu: web, voluntariat, promoció, estands, música, entre altres. Tota una logística en marxa per tenir a punt el Congrés.

Aquesta primera visita va permetre conèixer les àmplies i modernes instal·lacions de l’Església Unida de Terrassa i valorar els espais més adequats per dur a terme les diverses activitats previstes, des de ponències i tallers d’escolta fins a mostra d’entitats, espai jove, mostra d’art i cultura, entre altres propostes interessants. L’Equip Operatiu, que es reuneix mensualment, estudiará la informació recollida i té previst noves visites a Terrassa.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats