El CEIC al II Fòrum ‘Immigració, integracio i Confessions religioses’

El Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya (CEIC) va estar present al II Fòrum ‘Immigració, integració i Confessions Religioses’ del passat 30 de març, organitzat pel Círculo Africano i el Grup de Treball Estable de les Religions (GTER), a Barcelona.

Miguel Juez, responsable del CEIC, va participar en la segona de les taules rodones ‘La religió com a factor d’integració social dels immigrants’,  juntament amb Carles Campuzano (Diputat  per CiU al Congrés dels Diputats, Jordi Moreras (Doctor en Antropologia i Professor associat de l’Àrea de Sociologia de la URV) o Francesc Torralba (Doctor en Filosofia per la Facultat de Teologia de Catalunya i Director de la Càtedra Ethos de la URL).

Les altres dues taules rodones van abordar els temes: ‘Catalunya: Immigració i comunitats religioses’ i ‘Immigració, integració i minories religioses des de la perspectiva dels partits polítics’, respectivament.

Jaume Torrado, membre del Plenari del CEC, va intervenir a l’espai de les Aportacions finals en el que també hi van participar representants de la resta de les confessions membres del GTER. L’acte va cloure amb unes paraules a càrrec del president del GTER i secretari general del CEC, Guillem Correa.

En propers dies es publicaran les recomanacions concretades en els tres Grups de Treball  les quals seran presentades a la Unió Europea.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats