Pla d’Acció Catalunya, presentació al Baix Llobregat

Dues-centes persones van assistir a la presentació del Pla d’Acció Catalunya 2011-2021 en el Culte que va tenir lloc, el 26 de febrer, a l’Església Evangèlica Assemblea de Déu de Cornellà, i en el què hi estaven representades les esglésies evangèliques del Baix Llobregat, del Garraf, del Penedès i de l’Anoia.

Per apropar territorialment el PAC 2011 al màxim nombre possible de comarques s’ha concretat un calendari de presentacions, ja que és voluntat del Consell Evangèlic involucrar tota la Comunitat Protestant a casa nostra.

El Pla d’Acció és el full de ruta del protestantisme a Catalunya per als propers deu anys. Incorpora activitats no només del Consell Evangèlic, sinó també d’altres organismes rellevants del país, en un plantejament inclusiu i de col·laboració. Les diverses activitats giren al voltant de tres eixos: Fer visible la Unitat de l’Església, Aixecar encara més el Testimoniatge de l’Església i Promoure molt més encara la Pregària de l’església.

L’acte va estar presidit pel pastor Fidel Caralt i va comptar amb la col·laboració del grup de lloança de l’església de Cornellà. A més del Secretari General del CEC que va presentar el PAC, van intervenir els pastors Miquel Martínez, Manel Rodríguez i Miguel Juez amb encertades reflexions sobre els eixos del Pla d’Acció.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats