Vols participar en la nova coral evangèlica?

En motiu de la celebració del III Congrés Protestant de Catalunya i de la campanya “Mi Esperanza”, que se celebrarà a les darreries de l’any 2011, el Consell Evangèlic de Catalunya convoca tots aquells membres de les nostres esglésies que els agradi cantar a participar en la creació de la nova coral evangèlica unida.

És voluntat del CEC promoure una coral de dimensions reduïdes. Per aquesta raó, només podran entrar a formar-ne part les primeres 150 persones que ho sol·licitin.

Et volem convidar a formar part d’aquestes 150 persones. Pots adreçar la teva sol·licitud contactant amb l’oficina del Consell Evangèlic a través del telèfon 93 424 10 20 o bé a través del correu electrònic administracio@consellevangelic.cat, tot indicant les teves dades personals i la comunitat a la que es pertany.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats