Macro Trobada juvenil ADSL.CAT

La Xarxa Juvenil Betània Catalunya està organitzant i promovent la macro trobada juvenil ADSL.CAT per al proper dissabte 5 de març, de 17 h. a 22 h. de la nit, al Teatre Plaça de Castelldefels (prop de l’estació de Rodalies Renfe (Pl. de l’Estació 4).
La trobada busca, en un ambient distès i amb molta música, afavorir la intercacció entre joves cristians de diferents esglésies de Catalunya i llançar un repte a viure un cristianisme radical enmig d’una societat postmoderna.

Un concert amb els grups SWAT (Streetdance), Kike Pavon (Pop Rock) i Alex Sampedro (Pop) posarà fi a la jornada.

Per a més informació, contactar amb els organitzadors a través del següent correu electrònic: adsl.cat @ iglesiabetania.es

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats