L’ESTE: Treballant per a les esglésies de Catalunya

L’Equip de Suport Tècnic a les Esglésies (ESTE) segueix treballant  per a les esglésies de Catalunya, i ja en són unes quantes les que s’han adherit a aquest servei que, des del  CEC, s’ha endegat a partir de la publicació de la llei de centres de culte.

No són pas noves les dificultats que algunes esglésies han d’afrontar per adequar els llocs de culte a la legalitat vigent. I no sempre és només  una qüestió d’obres i reformes. També cal preparar tot un seguit de documents  com ara: plànols, memòries, certificacions i altres, per presentar la comunicació prèvia a l’Ajuntament i  demanar la llicència municipal. En aquest sentit,  l’equip de l’ESTE ofereix els seus serveis professionals per a la preparació d’aquesta documentació, a banda de supervisió i orientació especialitzada.

Les esglésies que estiguin interessades en aquest servei poden contactar amb l’oficina tècnica del CEC al telèfon: 93 424 10 20 o  al mail: administracio@consellevangelic.cat

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats