Missió acomplerta!

Finalitza la campanya de recollida de capses de sabates amb totes les expectatives superades. Més de 12.498 nens i nenes de Guinea Equatorial seran obsequiats, per primera vegada a la seva vida, amb un regal molt especial que no podran oblidar.

Enguany, l’equip d’Operació Nen del Nadal Espanya s’havia plantejat el repte de duplicar el nombre de capses enviades l’any passat als camps de refugiats del Sàhara. Al 2010 es van recollir 5.033 capses i al 2010 s’ha arribat a 12.498 capses recollides a tot l’estat.

Al gener del 2011, les capses arribaran a Malabo on seran repartides als nens i nenes de Guinea,  juntament amb els responsables de Samaritan Purse, esglésies i altres associacions guineanes amb les que es duu a terme aquest projecte.

Des d’Operació Nen del Nadal Espanya donen les gràcies a tots aquells que han donat suport altre cop a aquesta iniciativa i esperen que el projecte segueixi creixent any rere any per aconseguir que cada vegada més nens rebin un regal que mai no oblidaran.

Font: Operació Nen del Nadal Espanya

CEC – 05.01.11

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats